Lansare site Kunden Conference

Suntem bucuroşi să vă anunţăm lansarea site-ului oficial Kunden Conference!

 

Potrivit unui studiu privind utilizatorii de internet din România s-a remarcat faptul că mai bine de 5.7 milioane de români sunt utilizatori frecvenți ai mediului online, rata de penetrare a internetului ajungând la 32%. Mulți specialiști afirmă că în România există un cadru prielnic de dezvoltare pentru mediul online, deoarece economia de piață include tot mai mult firme și companii noi care se adresează și segmentului de public online.

Mediul online creează o serie de beneficii reale atât pentru consumatori cât și pentru companii. Persoanele interesate de un anumit serviciu caută informații despre acesta – modalitate prin care companiile intră in relație directă cu acestea. Din partea consumatorului există o mai bună informare și o diversitate de noțiuni cu un caracter informativ, iar pentru companii prin mediul online pot să targeteze cu mai multă facilitate grupul țintă.

 

Cunoscând importanța internetului în rândul populației din România și oportunitatea de a comunica cât mai eficient cu publicul țintă, societatea Kunden Conference Education & Management dorește să anunțe lansarea oficială a site-ului Kunden Conference.

În cadrul acestuia se va putea observa o diversitate de informații despre serviciile și programele de training pe care societatea le propune persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere în management și asigurări. De asemenea, site-ul conține un design specific valorilor educative promovate de Kunden Conference Education & Management – calitatea și profesionalismul în management și asigurări.

 

Pentru a fi în pas cu tehnologia și a crea o comunicare cât mai eficientă cu publicul său, societatea KundenConferece vă invită să accesați noul site  pentru a vă familiariza cu procesul de educare, calificare și specializare în management și asigurări.

Alte stiri recente

Potrivit clasamentului realizat de către site-ul de specialitate www.listafirme.ro, în județul Cluj, România, societatea...
02/18/2014 - 11:37
Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm faptul că societatea Kunden Conference Education & Management S.R.L. a primit aprobarea...
03/06/2013 - 11:04
Societatea Kunden Conference Education & Management a înregistrat un succes real în cadrul cursurilor de calificare/...
05/24/2012 - 11:05
X

Acces sistem VIP Online

Loading