Demararea programului de Pregătire Profesională Continuă în domeniul asigurărilor de viaţă

Vă anunţăm cu deosebită plăcere faptul că societatea noastră, Kunden Conference Education & Management, a reuşit să obţină autorizarea IMA (Institutul de Management în Asigurări) cu numărul de înregistrare E 870/16.08.2011 pentru furnizarea programului conceput conform cerinţelor Ordinului  nr. 11/2011 pentru modificarea şi completarea Normelor privind calificarea profesională şi pregătirea continuă a persoanelor care lucrează în domeniul distribuţiei produselor de asigurare, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 7/2010.

 

Acesta se va desfăşura în perioada 8-9 Septembrie 2011 într-o locaţie specială la Hotel Granata din Cluj-Napoca. La curs se pot înscrie managerii de succes ai societăţii Kunden Broker de Asigurare SRL, care la data intrării în vigoare a normelor CSA privind pregătirea profesională în asigurări, erau înregistraţi în Registrul intermediarilor în asigurări şi/sau reasigurări.

 

Participanţilor la acest program realizat de Kunden Conference, li se va elibera o adeverinţă care le va servi ca document în vederea înscrierii la examenul organizat ulterior de IMA (Institutul de Management în Asigurări). Finalizarea cu succes a examenului permite continuarea desfăşurării activităţii în acest domeniu.

Alte stiri recente

Potrivit clasamentului realizat de către site-ul de specialitate www.listafirme.ro, în județul Cluj, România, societatea...
02/18/2014 - 11:37
Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm faptul că societatea Kunden Conference Education & Management S.R.L. a primit aprobarea...
03/06/2013 - 11:04
Societatea Kunden Conference Education & Management a înregistrat un succes real în cadrul cursurilor de calificare/...
05/24/2012 - 11:05
X

Acces sistem VIP Online

Loading