Despre Noi

În scopul creșterii calității pregătirii profesionale unitare în domeniul asigurărilor, persoanele care activează deja în asigurări, fără să aibă o recunoaștere a competențelor deținute, precum și persoanele dornice să dobândească noi cunoștințe și deprinderi, care să le permită abordarea unui nou domeniu de activitate, au acum posibilitatea de a fi instruiți prin intermediul  Kunden Conference Education & Management.

 

Societatea KundenConference este autorizată în furnizarea programelor educaționale în domeniul asigurărilor de către Comisia de Monitorizare a Calității Pregătirii Profesionale din cadrul Institutului de Management în Asigurări (IMA), entitate specializată în educaţia profesională, fondată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

 

KundenConference Education & Management are ca principal obiectiv pregătirea, calificarea, perfecționarea și specializarea profesională a persoanelor care lucrează în domeniul asigurărilor, în activităţi conexe asigurărilor şi în domenii similare cu cel al asigurărilor. Pentru buna desfășurare a activității beneficiem de aportul unor specialişti din domeniul asigurărilor cu o înaltă calificare şi cu o vastă experienţă în domeniul asigurărilor, fiind atestați și înscriși în Registrul Lectorilor deschis de Institutul de Management în Asigurări precum și alte personalități din industria asigurărilor.

 

Nevoia imensă de pregătire continuă de specialitate denotă și din faptul că, din ce în ce mai mult se pune accentul pe calitatea informării clienților, potențiali asigurați, în sensul oferirii de informații clare și complete, atât în ceea ce privește soluțiile financiare oferite cât și calitatea serviciilor de asistență acordată în cazul apariţiei evenimentului asigurat.

 

La data de 7 decembrie 2010 Kunden Conference Education & Management a obținut calitatea de furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor primind autorizarea oficială de la IMA, fiind înscrisă în Registrul furnizorilor la poziția F-0017.

Având în vedere calitatea de furnizor de programe educaționale în management și asigurări, Kunden Conference Education & Management reprezintă prima societate de training, din România, care a realizat primele cursuri de pregătire profesională continuă, autorizate de către IMA. Mergând pe principiul inovației, societatea a creat prima sesiune de cursuri pentru specializarea constantă a persoanelor care au deja o experiență în domeniul asigurărilor.

 

De asemenea, Kunden Conference a susținut participarea celor mai buni manageri ai companiei de intermediere Kunden Broker de Asigurare SRL la prima sesiune de examen al IMA pentru obținerea certificatului de specializare continuă, necesar dezvoltării profesionale în management și asigurări. Rezultatele obținute la primele examene profesionale IMA reflectă calitatea cursurilor de specialitate realizate de către Academia de Management.

 

Potrivit clasamentului realizat de către site-ul de specialitate listafirme.ro, în județul Cluj, România, societatea Kunden Conference Education & Management a obținut locul 1 în Top Profit România 2011. Acest top a fost realizat în domeniul de învățământ, conform datelor din bilanțul aferent anului 2010. Desemnarea locului întâi pentru Kunden Conference reprezintă un moment important care atestă performanțele multiple înregistrare de către societate de la înființare (2005) până în prezent.

 

 

 

 

 

 

 

X

Acces sistem VIP Online

Loading