Conducatorii intermediarilor in asigurari PJ

Directivele legislative ale Uniunii Europene privind profesionalizarea pieței asigurărilor în România, a determinat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să creeze un nou cadru normativ monitorizat de Institutul de Management în Asigurări. Astfel, toți conducătorii executivi ai brokerilor de asigurare și/sau de reasigurare care doresc să presteze în domeniul asigurărilor trebuie să indeplinească anumite criterii de profesionalizare – absolvirea programului de de calificare profesională a conducătorilor intermediarilor persoane juridice.

 

1. DETALII CURS

OFERTA – potrivit Ordinului nr. 9/2012 pentru punerea în aplicare a Normelor privind calificarea profesională si pregătirea continuă a intermediarilor în asigurări, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 329 din 16/05/2012, începând cu data de 1 octombrie 2012 programele de calificare profesională a conducătorilor intermediarilor persoane juridice sunt obligatorii numai pentru conducătorii executivi ai brokerilor de asigurări și/sau reasigurări.

 

  • Cursul de calificare profesională a conducătorilor intermediarilor persoane juridice va cuprinde 50 de ore efective.
  • Durata cursurilor va fi de 7 zile, prânzul, cazarea, pauzele de cafea și materialele de studiu (suport de curs și suport legislație) urmând a fi asigurate de către Societatea Kunden Conference Education & Management.                                 
  • Taxa pentru examenul IMA - 250 RON nu este inclusă.

 

COMISIA DE PREEXAMINARE

Comisia de preexaminare este formată de echipa de lectori ai Societății Kunden Conference Education & Management.

 

 

2. DETALII EXAMENE

TAXE

Taxa pentru susținerea examenului IMA - 250 RON.

http://www.ima-imi.ro/comisia/taxe/taxe.html

 

COMISIA DE EXAMINARE

Comisia de examinare este formată de către specialiștii Institutului de Management în Asigurări (IMA).

 

 

 

X

Acces sistem VIP Online

Loading